NAJBRŽI KINDER ČIZKEJK IKADA Viralni TikTok recept koji osvaja na prvi zalogaj (VIDEO)
Internet bruji o ovom viralnom TikTok receptu!
16:30 22 h 24.11.2025
Milica MaksimovićRecept koji je podelio poznati TikToker sa Kipra.
25.11.2025. 13:10
Shutterstock
Ako ste mislili da vam za pravi kebab treba rotirajući ražanj i posebna oprema – vreme je da promenite mišljenje. Recept koji je podelio poznati TikToker sa Kipra @MezeMike postao je viralan jer svako može da ga napravi kod kuće, u običnoj rerni, a rezultat je neverovatno sočno meso i domaće lepinje koje se nadimaju baš kao u omiljenoj kebabdžinici.
Sve što vam je potrebno je malo strpljenja, mleveno meso, par dobrih začina i jedan ključni trik – da tokom pečenja izvadite višak tečnosti kako bi se meso zaista peklo, a ne kuvalo. Upravo zato ovaj kebab ima savršenu teksturu i ukus, a cela kuća miriše kao u pravom street food raju.
Za lepinje pomešajte glatko brašno sa solju, šećerom i instant kvascem, dodajte toplu vodu i kap maslinovog ulja, pa zamesite dok testo ne postane mekano. Kada naraste, podelite ga na loptice, pa tanko razvaljajte. Svaku pecite veoma kratko u vreloj tiganju – samo par sekundi sa obe strane – i gledajte kako se magično nadima i pravi savršen džep za nadev.
Meso se priprema tako što se 1 kilogram mlevenog mesa pomeša sa maslinovim uljem, jogurtom, paprikom, biberom, čilijem, kuminom, origanom, soli i sitno iseckanim lukom – sve se dobro izgnječi dok ne postane kompaktno. Smesa se rastanji između dva papira za pečenje, zatim urola i prebaci na pleh. Peče se na 200 stepeni oko 20 minuta, ali je važno da posle 10 minuta otvorite rernu i pažljivo ocedite tečnost koja se nakupila – upravo taj potez garantuje da će meso ostati sočno, ali i lepo zapečeno. Kada je gotovo, rolnu odmotajte i meso iseckajte ili natrgajte u tanke trakice.
Želite hrskaviju verziju? Polijte limunovim sokom i vratite u rernu još 5 do 10 minuta.
NAJBRŽI KINDER ČIZKEJK IKADA Viralni TikTok recept koji osvaja na prvi zalogaj (VIDEO)
Internet bruji o ovom viralnom TikTok receptu!
16:30 22 h 24.11.2025
Milica Maksimović
KRALJEVSKE ŠNICLE Ove šnicle u elitnim restoranima koštaju bogatstvo (RECEPT JE PRED VAMA)!
Spremni ste za ukus elitnog restorana!
14:00 1 d 24.11.2025
Jelena PetrovićPoslužite meso u toploj domaćoj lepinji uz luk, paradajz, umake po izboru ili hrskavi krompir. Rezultat je kebab koji je toliko dobar da će vas iznenaditi što je pripremljen u običnoj rerni – bez muke, bez specijalnih aparata, a sa ukusom koji se pamti.
BONUS VIDEO:
NAJBRŽI KINDER ČIZKEJK IKADA Viralni TikTok recept koji osvaja na prvi zalogaj (VIDEO)
Internet bruji o ovom viralnom TikTok receptu!
16:30 22 h 24.11.2025
Milica Maksimović
EVO KAKO DA VAŠA SARMA UVEK OSTANE CELOVITA Tajni sastojak naših baka pravi pravu razliku!
Postoje provereni saveti naših baka.
16:00 22 h 24.11.2025
Teodora Vojinović
KRALJEVSKE ŠNICLE Ove šnicle u elitnim restoranima koštaju bogatstvo (RECEPT JE PRED VAMA)!
Spremni ste za ukus elitnog restorana!
14:00 1 d 24.11.2025
Jelena Petrović
PRAVI PLAZMA ŠEJK KOD KUĆE KAO IZ KAFIĆA Savršen za decu i odrasle!
08:13 2 d 23.11.2025
Teodora Vojinović
Kako tvrdi astrolog Aten Čimenti, ova faza nije bauk – već prilika da bolje razumemo sebe.
14:15 33 min 25.11.2025
Milica Maksimović
SLAVA KOJA TRAŽI LEPU REČ Sutra se obeležava Sveti Jovan Zlatousti – evo šta se valja spremiti
Najvažnije je da trpeza bude spremana sa ljubavlju i bez razmetanja.
13:17 1 h 25.11.2025
Milica Maksimović
Dovoljno je malo papira, mašte i volje – a rezultat je topla i lična dekoracija.
12:30 2 h 25.11.2025
Milica Maksimović
POGREŠNA NIJANSA PUDERA? Evo kako da je popravite za nekoliko sekundi bez skidanja šminke
Mali trikovi koji će vam pomoći da nađete pravi nijansu pudera.
11:30 3 h 25.11.2025
Milica Maksimović
DA LI ZAISTA MORAMO ODVAJATI VEŠ Šta kažu stručnjaci o pranju belog i tamnog rublja (TABELA PRANJA)
Uz pravilno sortiranje i pranje — garderoba može mnogo duže da izgleda kao nova.
10:45 4 h 25.11.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar