KRALJEVSKE ŠNICLE Ove šnicle u elitnim restoranima koštaju bogatstvo (RECEPT JE PRED VAMA)!
Spremni ste za ukus elitnog restorana!
14:00 3 h 24.11.2025
Jelena PetrovićInternet bruji o ovom viralnom TikTok receptu!
24.11.2025. 16:30
TikTok printscreen/fitwaffle
Bilo da idete u goste ili očekujete društvo, uvek je dobro imati pri ruci recept koji možete da pripremite brzo, bez komplikacija i bez uključivanja rerne. A još važnije — dobro je imati nešto za one dane kada je želja za slatkim toliko jaka da je nemoguće ignorisati je.
Upravo zato internet bruji o ovom viralnom TikTok receptu: Kinder čizkek koji se priprema za svega nekoliko minuta, od samo šest sastojaka koje većina vas već ima kod kuće. Ovaj kolač je kremast, bogat, osvežavajuć i toliko jednostavan da će vam postati omiljeni spas u svakoj slatkoj „krizi“.
Jedino na šta treba da pripazite jeste vreme hlađenja — oko tri sata — ali verujte, svaki minut čekanja se isplati.
250 g Petit keksa
100 g otopljenog maslaca
350 g Kinder čokolade
500 g krem sira
100 g šećera u prahu
100 ml slatke pavlake
KRALJEVSKE ŠNICLE Ove šnicle u elitnim restoranima koštaju bogatstvo (RECEPT JE PRED VAMA)!
Spremni ste za ukus elitnog restorana!
14:00 3 h 24.11.2025
Jelena Petrović
1. Napravite bazu.
Sameljite Petit keks (u multipraktiku ili valjkom), dodajte otopljen maslac i sjedinite. Obložite posudu papirom za pečenje i utisnite smesu ravnomerno po dnu. Neka podloga bude što čvršća.
2. Pripremite srednji sloj.
Otopite 150 g Kinder čokolade i ostavite da se kratko prohladi. U posebnoj posudi sjedinite krem sir i šećer u prahu, zatim dodajte otopljenu čokoladu. Umutite dok ne dobijete glatku, svilenkastu smesu. Prelijte preko baze i poravnajte.
3. Napravite glazuru.
4. Ohladite.
Kolač stavite u frižider na minimum tri sata. Nakon toga — spreman je za posluživanje. Po želji možete dodati voće, rendanu čokoladu ili komadiće Kinder čokoladica za dekoraciju.
BRZA POSNA SALATA SA ŠAMPINJONIMA KOJA ULEPŠAVA SLAVSKU TRPEZU Evo kako pripremiti korak po korak!
Lagan je, posan i može da se spremi za svega pola sata.
14:00 3 d 21.11.2025
Teodora Vojinović
KAKO SE PRAVI KUVANA RAKIJA I KUVANO VINO Domaćinski napici koji greju radnike tokom svinjokolja
To nisu obični napici. To su starinski recepti koji se prenose s kolena na koleno.
08:46 3 d 21.11.2025
Milica MaksimovićKinder čizkejk bez pečenja idealan je za praznične dane, posete, kancelarijske žurke, ali i sve trenutke kada poželite da obradujete sebe nečim finim, kremastim i brzim.
BONUS VIDEO:
EVO KAKO DA VAŠA SARMA UVEK OSTANE CELOVITA Tajni sastojak naših baka pravi pravu razliku!
Postoje provereni saveti naših baka.
16:00 1 h 24.11.2025
Teodora Vojinović
KRALJEVSKE ŠNICLE Ove šnicle u elitnim restoranima koštaju bogatstvo (RECEPT JE PRED VAMA)!
Spremni ste za ukus elitnog restorana!
14:00 3 h 24.11.2025
Jelena Petrović
PRAVI PLAZMA ŠEJK KOD KUĆE KAO IZ KAFIĆA Savršen za decu i odrasle!
08:13 1 d 23.11.2025
Teodora Vojinović
BRZA POSNA SALATA SA ŠAMPINJONIMA KOJA ULEPŠAVA SLAVSKU TRPEZU Evo kako pripremiti korak po korak!
Lagan je, posan i može da se spremi za svega pola sata.
14:00 3 d 21.11.2025
Teodora Vojinović
PRAZNIČNA DEKORACIJA BEZ TROŠKA Kako da napravite čaroliju od onog što već imate (DIY SAVETI)
Sa malo mašte i onim što već imate kod kuće, vaš prostor može izgledati lepše nego s najskupljom dekoracijom.
17:00 51 min 24.11.2025
Milica Maksimović
EVO KAKO DA VAŠA SARMA UVEK OSTANE CELOVITA Tajni sastojak naših baka pravi pravu razliku!
Postoje provereni saveti naših baka.
16:00 1 h 24.11.2025
Teodora Vojinović
OVO SU HIT KOMADI ZA PRAZNIKE Šljokičave suknje i šortsevi koji ne mogu da prođu nezapaženo!
Šljokice ne donose samo sjaj, već i praznični duh u garderobu.
15:30 2 h 24.11.2025
Teodora Vojinović
OVA NEDELJA DONOSI PROMENE Astrolog Sandra Ristić objasnila šta vas očekuje u ljubavi i karijeri!
Astrološki uticaji obećavaju zanimljive situacije.
14:47 3 h 24.11.2025
K1info
Stručnjaci se slažu u jednom: zamrzivač treba čistiti češće nego što mislimo.
14:30 3 h 24.11.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar