DARKO LAZIĆ OVAKO SPREMA SVADBARSKI KUPUS Pevač otkriva sve cake!
16:00 46 d 05.11.2025
Marija VukićevićCeo trik je u posebnoj, mirisnoj smesi u koju se umaču šnicle pre nego što odu u rernu.
06.11.2025. 09:51
Youtube PrintScreen/bakina kuhinja/ Jelajelena Petrovic
Zaboravite na prženje i gomilu ulja – hrskavost i sočnost ostaju! Danas spremamo piletinu na način koji će osvojiti i vas i vaše ukućane. Ceo trik je u posebnoj, mirisnoj smesi u koju se umaču šnicle pre nego što odu u rernu. Neću vam otkrivati šta sve ide unutra, ali vam garantujem – ovu piletinu ćete praviti iznova i iznova. Proverite zašto je ovo moj omiljeni način pripreme!
Potrebno je:
½ kg pilećeg filea
2 jaja
2 kašike gustina
malo slatke mlevene paprike
½ kašike belog luka u prahu
1 ravna kašika začina po izboru
mleveni biber
30 ml ulja
DARKO LAZIĆ OVAKO SPREMA SVADBARSKI KUPUS Pevač otkriva sve cake!
16:00 46 d 05.11.2025
Marija Vukićević
KOLAČI ZA MITROVDAN Tri kremaste poslastice koje će zablistati na slavskom stolu
Donosimo tri proverena recepta koji ne traže mnogo truda, ali zato oduševljavaju izgledom i ukusom
11:30 46 d 05.11.2025
Milica MaksimovićIsecite pileći file na šnicle pa ga izlupajte. U posudu razbijte jaja, dodajte dve kašike gustina, 30 ml ulja, slatku mlevenu papriku, beli luk u prahu, začin i mleveni biber, pa sve dobro izmešajte da dobijete homogenu smesu. Pleh obložite pek papirom. Šnicle provlačite kroz smesu od jaja i ređajte ih u pleh. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C dok lepo ne porumene, oko 35–40 minuta. Služite uz prilog po želji.
BONUS VIDEO:
BELI ANĐEO NA PRAZNIČNOJ TRPEZI Posna torta koja osvaja na prvi zalogaj!
08:00 18 h 21.12.2025
Teodora Vojinović
RUKE OD ZLATA Kako napraviti posni slavski kolač - da bi uspeo, važna je jedna stvar
Dobar posni slavski kolač može da bude mekan, mirisan i lep na pogled – baš onakav kakav dolikuje slavi.
15:00 3 d 18.12.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar