DARKO LAZIĆ OVAKO SPREMA SVADBARSKI KUPUS Pevač otkriva sve cake!
16:00 20 h 05.11.2025
Marija VukićevićCeo trik je u posebnoj, mirisnoj smesi u koju se umaču šnicle pre nego što odu u rernu.
06.11.2025. 09:51
Youtube PrintScreen/bakina kuhinja/ Jelajelena Petrovic
Zaboravite na prženje i gomilu ulja – hrskavost i sočnost ostaju! Danas spremamo piletinu na način koji će osvojiti i vas i vaše ukućane. Ceo trik je u posebnoj, mirisnoj smesi u koju se umaču šnicle pre nego što odu u rernu. Neću vam otkrivati šta sve ide unutra, ali vam garantujem – ovu piletinu ćete praviti iznova i iznova. Proverite zašto je ovo moj omiljeni način pripreme!
Potrebno je:
½ kg pilećeg filea
2 jaja
2 kašike gustina
malo slatke mlevene paprike
½ kašike belog luka u prahu
1 ravna kašika začina po izboru
mleveni biber
30 ml ulja
DARKO LAZIĆ OVAKO SPREMA SVADBARSKI KUPUS Pevač otkriva sve cake!
16:00 20 h 05.11.2025
Marija Vukićević
KOLAČI ZA MITROVDAN Tri kremaste poslastice koje će zablistati na slavskom stolu
Donosimo tri proverena recepta koji ne traže mnogo truda, ali zato oduševljavaju izgledom i ukusom
11:30 1 d 05.11.2025
Milica MaksimovićIsecite pileći file na šnicle pa ga izlupajte. U posudu razbijte jaja, dodajte dve kašike gustina, 30 ml ulja, slatku mlevenu papriku, beli luk u prahu, začin i mleveni biber, pa sve dobro izmešajte da dobijete homogenu smesu. Pleh obložite pek papirom. Šnicle provlačite kroz smesu od jaja i ređajte ih u pleh. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C dok lepo ne porumene, oko 35–40 minuta. Služite uz prilog po želji.
BONUS VIDEO:
TRI SALATE ZA MITROVDAN Ukusi koji spajaju porodicu za stolom
Pored glavnih jela, salate imaju posebno mesto na trpezi
11:00 1 h 06.11.2025
Teodora VojinovićDARKO LAZIĆ OVAKO SPREMA SVADBARSKI KUPUS Pevač otkriva sve cake!
16:00 20 h 05.11.2025
Marija Vukićević
KOLAČI ZA MITROVDAN Tri kremaste poslastice koje će zablistati na slavskom stolu
Donosimo tri proverena recepta koji ne traže mnogo truda, ali zato oduševljavaju izgledom i ukusom
11:30 1 d 05.11.2025
Milica Maksimović
REZANCA S MAKOM - PA KO IH NE VOLI Kako napraviti tradicionalne rezance na vojvođanski način
Naučite kako da ih napravite na brzo i jednostavno, koristeći omiljeni recept iz Banata.
10:00 1 d 05.11.2025
U kombinaciji sa medom, crna rotkva postaje jedan od najpoznatijih prirodnih sirupa za ublažavanje simptoma prehlade i bronhitisa
12:04 20 min 06.11.2025
Milica Maksimović
BRATZ ŠMINKA Povratak najglamuroznijeg trenda iz 2000-ih koji Kim Kardašijan obožava
Dok su Barbie lutke godinama predstavljale idealizovanu lepotu, Bratz su donele raznolikost.
11:36 48 min 06.11.2025
Milica Maksimović
KAKO SAKRITI UMOR NA LICU Saveti šminkera za prirodan i odmoran izgled
11:30 54 min 06.11.2025
Teodora Vojinović
TRI SALATE ZA MITROVDAN Ukusi koji spajaju porodicu za stolom
Pored glavnih jela, salate imaju posebno mesto na trpezi
11:00 1 h 06.11.2025
Teodora Vojinović
„Dajte mi 60 sekundi i reći ću vam šta zaista deluje“
10:13 2 h 06.11.2025
Milica Maksimović
TEČNI ILI PRAŠKASTI DETERDŽENT Koji zaista bolje pere veš, prema mišljenju stručnjaka za pranje?
I dok birate između mirisa lavande ili sandalovine, suštinsko pitanje ostaje isto — da li je bolji tečni ili praškasti deterdžent?
09:31 2 h 06.11.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar