 
        SLASNA DOMAĆA PECIVA SA BELIM LUKOM I PARMEZANOM Svaki zalogaj pravo je uživanje!
07:57 56 d 05.09.2025
BellaDonosimo vam recept za preliv koji će vašu pitu učiniti savršenom
09.09.2025. 10:59
 
            Freepik.com
Svaka domaćica zna da je tajna ukusne pite u prelivu koji joj daje sočnost i mekoću. Pekari već dugo koriste jednostavan, ali efikasan preliv koji čini pitu neodoljivom. Donosimo vam recept za preliv koji će vašu pitu učiniti savršenom.
                
                
                                    
                                    
                                
                                                
                
                
                
                                                
                
                
                
                                                 Freepik.com
                
                
                                    
                                    
                                
                                                
                
                
                
                                                
                
                
                
                                                                
                
                
                                                 
                
                
                
                                                
Sastojci:
8 kašika brašna
                
                
                                    
                                    
                                                1 kesica suvog kvasca
                
                
                
                                                2 šolje mleka
                
                
                
                                                100 ml ulja
                
                
                
                                                So ili šećer (u zavisnosti od toga da li pripremate slanu ili slatku pitu)
                
                
                
                                
                                                
                
                
                
                                                
                
                
                
                                                                        
 
        SLASNA DOMAĆA PECIVA SA BELIM LUKOM I PARMEZANOM Svaki zalogaj pravo je uživanje!
07:57 56 d 05.09.2025
Bella 
        TAJNA SAVRŠENO PRŽENIH JAJA Evo zašto treba da ih spremate ovako, a ne na ulju
Ako želite da doručak bude ukusan kao iz najboljeg restorana, saznajte kako da ga spremite.
08:19 57 d 04.09.2025
K1infoPriprema:
Aktiviranje kvasca: Pomešajte malo šećera i kvasca, pa ih prelijte mlakim mlekom i promešajte. Ostavite nekoliko minuta da kvasac počne da deluje.
                
                
                                    
                                            
                                            
Ovaj preliv daje piti posebnu sočnost i mekoću, čineći je istovremeno hrskavom spolja i mekanom iznutra. Isprobajte ovaj recept i uživajte u piti kao iz najbolje pekare!
BONUS VIDEO:
 
        NE TRAŽITE DALJE: DŽEM OD MUŠMULA je najpotcenjenija zimnica – evo zašto ga svi ponovo prave!
Danas se ovo zaboravljeno jesensko voće vraća na velika vrata jer je zdravo, otporno i idealno za domaći džem
16:00 3 h 31.10.2025
Milica Maksimović 
         
        NAJLEPŠE SLAVSKO ŽITO Mali trik domaćica koji pravi razliku u ukusu!
09:10 9 h 31.10.2025
Teodora Vojinović 
        STARI RECEPT ZA KISELU PEGLANU PAPRIKU Nema konzervansa, a ostaje sočna do leta
Ovaj stari recept garantuje da će paprika ostati sočna, čvrsta i ukusna do proleća
07:59 11 h 31.10.2025
Milica Maksimović 
         
         
         
         
        KADA SE DUŠA UMORI, NI KIČMA VIŠE NE NOSI ČOVEKA Kako izgleda kad najjači popuste
Gde se odlože ta neisplakana jutra i neizgovorene psovke koje zadržiš u grlu da ne bi zvučao slab?
17:00 2 h 31.10.2025
Milica Maksimović 
        KAKO RAZGOVARATI SA DECOM O EMOCIJAMA I PRVIM ZALJUBLJIVANJIMA: Saveti psihoterapeutkinje
Ne postoji jedan razgovor. Sve počinje još u ranom detinjstvu, možda već oko četvrte godine.
16:24 2 h 31.10.2025
K1info 
        NE TRAŽITE DALJE: DŽEM OD MUŠMULA je najpotcenjenija zimnica – evo zašto ga svi ponovo prave!
Danas se ovo zaboravljeno jesensko voće vraća na velika vrata jer je zdravo, otporno i idealno za domaći džem
16:00 3 h 31.10.2025
Milica Maksimović 
        
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar