PODVARAK SA OSLIĆEM Tradicionalni specijalitet u fenomenalnoj ribljoj, posnoj verziji (RECEPT)
Dovoljno je spremiti ga jednom — i postaće omiljeni recept u vašoj porodici.
08:02 4 h 01.12.2025
Milica MaksimovićOvaj krompir je fenomenalan sam po sebi.
01.12.2025. 11:15
Youtube PrintScreen/bakina kuhinja/ Jelajelena Petrovic
Spremni za krompir koji je toliko hrskav i ukusan da ćete zaboraviti sve druge recepte? Imamo tajnu savršene korice koja se dobija jedinstvenim, brzim postupkom začinjavanja. Ovaj krompir je fenomenalan sam po sebi, pa Vam hleb uz njega neće ni trebati! Pripremite obaveznu paradajz čorbicu i zelenu salatu i uživajte u najhrskavijem jelu na celom internetu!
Sastav:
600 grama krompira (isečenog na kriške), jedna kašičica slatke paprike, dve kašičice belog luka u granulama, mleveni biber po želji, tri pune kašike prezli, ulje, suvi začin, tucana paprika (ako nema male dece).
PODVARAK SA OSLIĆEM Tradicionalni specijalitet u fenomenalnoj ribljoj, posnoj verziji (RECEPT)
Dovoljno je spremiti ga jednom — i postaće omiljeni recept u vašoj porodici.
08:02 4 h 01.12.2025
Milica Maksimović
POSNE PUNJENE PAPRIKE NA VODI Pravi nedeljni ručak koji okuplja sve oko stola!
Ovo tradicionalno jelo spaja pirinač, povrće i orahe u savršen sklad ukusa bez ijedne kapi ulja.
06:45 1 d 30.11.2025
Milica MaksimovićPriprema: Krompir iseći na kriške. Dodati suvi začin, mlevenu papriku, beli luk u granulama, prezle i ulje. Ako nemate malu decu, dodajte i tucanu papriku. Sve sastojke sipati u veću kesu. Jednom rukom zadržati jedan kraj, a drugom okretati i protresti kesu da krompir ravnomerno poprimi sve začine.
Veći pleh od rerne pokriti pek papirom. Rasporediti krompir lepo, ne jedno preko drugoga, već svaki komad posebno. Peći na 210 stepeni C oko 45-50 minuta. Paziti da prezle ne izgore u zavisnosti od Vaše rerne. Servirati obavezno uz paradajz čorbicu i zelenu salatu. Uživanje je zagarantovano!
Kako da spremite ovaj divni krompir, POGLEDAJTE OVDE:
PODVARAK SA OSLIĆEM Tradicionalni specijalitet u fenomenalnoj ribljoj, posnoj verziji (RECEPT)
Dovoljno je spremiti ga jednom — i postaće omiljeni recept u vašoj porodici.
08:02 4 h 01.12.2025
Milica Maksimović
POSNE PUNJENE PAPRIKE NA VODI Pravi nedeljni ručak koji okuplja sve oko stola!
Ovo tradicionalno jelo spaja pirinač, povrće i orahe u savršen sklad ukusa bez ijedne kapi ulja.
06:45 1 d 30.11.2025
Milica Maksimović
Kao što sam i obećala, danas sa vama delim recept za tortu koja je kod nas apsolutni favorit.
09:00 2 d 29.11.2025
Anica Ninković
OTKRIVAMO TAJNU! Najbolji trikovi da vam kuća miriše najlepše moguće bez sveća i hemije! (DIY)
Postoje sjajni, potpuno prirodni načini da vaš prostor zamiriše na praznike i probudi najlepša sećanja.
11:45 17 min 01.12.2025
Milica Maksimović
HOLIVUDSKE LOKNE ZA 2 SATA Kako napraviti volumen bez prese i oštećenja (VIDEO)
Savršeno za brzinsko sređivanje pred izlazak, praznike ili bilo koju specijalnu priliku.
10:45 1 h 01.12.2025
Milica Maksimović
NAJLEPŠA SLIKA LJUBAVI KOJU ĆETE VIDETI Iguman i deca u igri koja vraća nadu (VIDEO)
U čistoti dečjeg pogleda nalazi se radost koja spaja nebo i zemlju.
09:57 2 h 01.12.2025
Milica Maksimović
SAMO 2 SASTOJKA I STOMAK SE "TOPI" Prirodni napitak koji radi dok spavate, idealan za dane posta!
Napitak koji pomaže probavi, smanjuje želju za slatkim i pruža osećaj lakoće.
08:31 3 h 01.12.2025
Milica Maksimović
PODVARAK SA OSLIĆEM Tradicionalni specijalitet u fenomenalnoj ribljoj, posnoj verziji (RECEPT)
Dovoljno je spremiti ga jednom — i postaće omiljeni recept u vašoj porodici.
08:02 4 h 01.12.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar