TAJNA DOMAĆE KAVURME Starinski recept koji se pravi samo u vreme svinjokolja
Kavurma nije obična hrana – to je tradicija, uspomena i dokaz da se u našoj kuhinji ništa ne baca.
13:00 5 h 20.11.2025
Milica MaksimovićRecept je brz, jednostavan, a rezultat je takav da ćete odmah praviti duplu meru.
20.11.2025. 17:10
Jelena Petrović
Ovo je najlepši i najfiniji kolač koji sam ikada probala, a što je najvažnije – jeftin je! Dokaz da za carski ukus ne treba pun novčanik! Pripremite se za čokoladnu čaroliju koja se topi u ustima kao najfiniji koh! Ne verujete? Kad ga probate, shvatićete zašto kažem da je ovo poslastica koju mogu da jedu i carevi! Toliko je sočan i lep, da nećete imati reči! Recept je brz, jednostavan, a rezultat je takav da ćete odmah praviti duplu meru! Obavezno pogledajte video i pripremite se za novu omiljenu poslasticu!
TAJNA DOMAĆE KAVURME Starinski recept koji se pravi samo u vreme svinjokolja
Kavurma nije obična hrana – to je tradicija, uspomena i dokaz da se u našoj kuhinji ništa ne baca.
13:00
5 h
20.11.2025
ZIMSKA TRADICIJA SRBA Šta se radi sa svakim delom svinje i kako nastaju najtraženije prerađevine
Nije to samo posao, nego običaj koji okuplja familiju, komšije i prijatelje.
09:08
9 h
20.11.2025
100 gr šećera
30 ml ulja
šolja od 100 gr puna brašna
1 puna kašika griza
1 prašak za pecivo
Još treba:
400 ml mleka
2 kašike
šećera
50 gr čokolade
kockica maslaca
1 puna kašika kakaa malo ruma po želji
Topi se kako najfiniji koh. Tako dobar jeftin za sve sa plićom džepom evo poslastice koju mogu i carevi da jedu. Biće vam malo jedna tepsija pravite odmah duplu meru.
Kako se sprema kolač pogledajte ovde:
GRČKE LEPINJE ZA BRZI DORUČAK Mekane i hrskave, spremne za samo 15 minuta!
18:00 44 min 20.11.2025
Teodora Vojinović
KAKO DA GORKA BUNDEVA POSTANE SLATKA Tajne koje domaćice čuvaju godinama
Prvo pravilo je da se gorka bundeva nikada ne peče sama.
15:10 3 h 20.11.2025
Milica Maksimović
TAJNA DOMAĆE KAVURME Starinski recept koji se pravi samo u vreme svinjokolja
Kavurma nije obična hrana – to je tradicija, uspomena i dokaz da se u našoj kuhinji ništa ne baca.
13:00 5 h 20.11.2025
Milica Maksimović
ZIMSKA TRADICIJA SRBA Šta se radi sa svakim delom svinje i kako nastaju najtraženije prerađevine
Nije to samo posao, nego običaj koji okuplja familiju, komšije i prijatelje.
09:08 9 h 20.11.2025
Milica Maksimović
Rezultat je iznenadio mnoge gledaoce, ali i potvrdio ono što majstori kuhinje govore odavno.
08:17 10 h 20.11.2025
Milica Maksimović
NAJTRAŽENIJA TORTA ZA ARANĐELOVDAN Toliko sočna da nestaje za tren!
Toliko je dobra da gosti ni ne primete da u njoj nema mlečnih proizvoda.
17:10 1 d 19.11.2025
Milica Maksimović
GRČKE LEPINJE ZA BRZI DORUČAK Mekane i hrskave, spremne za samo 15 minuta!
18:00 43 min 20.11.2025
Teodora Vojinović
KAKO DA GORKA BUNDEVA POSTANE SLATKA Tajne koje domaćice čuvaju godinama
Prvo pravilo je da se gorka bundeva nikada ne peče sama.
15:10 3 h 20.11.2025
Milica Maksimović
KOJE SE CVEĆE NOSI NA ARANĐELOVDAN Tradicija, simbolika i šta poručujete izborom buketa
Na ovaj dan se u domove i crkve tradicionalno nosi cveće koje simbolizuje čistotu, duhovnu snagu i svetlost.
14:04 4 h 20.11.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar