KUGLOF SA KARAMELOM I ORASIMA Mirisan najbolji kolač koji ćete ikada probati!
Bilo da ga poslužite uz jutarnju kafu ili kao raskošni desert, ovaj kolač će vas oduševiti!
07:26 4 d 18.11.2025
Jelena Petrović22.11.2025. 08:00
Freepik.com
U današnje vreme kada su rafovi preplavljeni instant proizvodima, sve više se vraćamo ukusima iz prošlosti. Među tim dragocenim sećanjima ističe se recept za domaći puding, jednostavan kao nekada — sa samo tri sastojka — a tako kremast i topao da mami osmehe cele porodice.
Osnovni sastojci su mleko, gustin i šećer. Upravo ta jednostavnost vraća na kuhinju naših baka, gde su dominirali domaći sastojci, a ne veštačke arome.
Sastojci
KUGLOF SA KARAMELOM I ORASIMA Mirisan najbolji kolač koji ćete ikada probati!
Bilo da ga poslužite uz jutarnju kafu ili kao raskošni desert, ovaj kolač će vas oduševiti!
07:26 4 d 18.11.2025
Jelena Petrović
Starinski puding je dokaz da ponekad najmanje znači najviše — tri sastojka i ljubav u kuhinji mogu da stvore desert koji greje dušu i ulepšava svaki dan.
BONUS VIDEO:
BRZA POSNA SALATA SA ŠAMPINJONIMA KOJA ULEPŠAVA SLAVSKU TRPEZU Evo kako pripremiti korak po korak!
Lagan je, posan i može da se spremi za svega pola sata.
14:00 19 h 21.11.2025
Teodora Vojinović
KAKO SE PRAVI KUVANA RAKIJA I KUVANO VINO Domaćinski napici koji greju radnike tokom svinjokolja
To nisu obični napici. To su starinski recepti koji se prenose s kolena na koleno.
08:46 1 d 21.11.2025
Milica Maksimović
KOJE VINO IDE UZ KOJU RIBU Domaćinski vodič za slavsku trpezu i kako da ostanete pri zdravoj pameti
Domaćinski, bez filozofije — evo pravila koja svako može da zapamti.
08:15 1 d 21.11.2025
Milica Maksimović
OVO JE NAJLEPŠI I NAJFINIJI KOLAČ koji sam ikada probala: Što je najvažnije – jeftin je!
Recept je brz, jednostavan, a rezultat je takav da ćete odmah praviti duplu meru.
17:10 1 d 20.11.2025
Jelena Petrović
BOLI VAS GRLO? Evo koje namernice mogu pogoršati simptome!
09:15 21 min 22.11.2025
Teodora Vojinović
Sveti Nektarije pomaže obolelima od kancera i drugih malignih bolesti
06:00 3 h 22.11.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar