
SLASNA DOMAĆA PECIVA SA BELIM LUKOM I PARMEZANOM Svaki zalogaj pravo je uživanje!
07:57 10 d 05.09.2025
Bella09.09.2025. 12:54
Privatna arhiva
Zaboravite na čekanje da testo naraste i komplikovane korake. Ako ste ikada poželeli mekane, mirisne krofne gotove za manje od pola sata, ovaj recept menja igru. I da, bez kvasca! Tajna je u jednom sastojku koji svi imamo, ali retko koristimo na pravi način – prašku za pecivo u kombinaciji sa jogurtom.
Umesto kvasca, testo se podiže hemijskom reakcijom praška za pecivo sa jogurtom. Jogurt daje vlažnost i blagu kiselost, dok prašak odmah reaguje, pa krofne budu šušteće, mekane i spremne bez čekanja.
SLASNA DOMAĆA PECIVA SA BELIM LUKOM I PARMEZANOM Svaki zalogaj pravo je uživanje!
07:57 10 d 05.09.2025
BellaTAJNA SAVRŠENO PRŽENIH JAJA Evo zašto treba da ih spremate ovako, a ne na ulju
Ako želite da doručak bude ukusan kao iz najboljeg restorana, saznajte kako da ga spremite.
08:19 11 d 04.09.2025
K1infoHemijska reakcija se dešava odmah, bez fermentacije, što ga čini idealnim za sve koji nemaju vremena, a žele domaći ukus. Krofne ostaju mekane i sutradan – ako ih uopšte pretekne!
Ovaj recept menja pravila igre: bez kvasca, bez čekanja, a rezultat izgleda kao da je nastajao satima. Savršen za trenutke kada treba brzo, a želite spektakularan domaći užitak.
BONUS VIDEO:
KOLAČ KOJI SE TOPI U USTIMA Kokos i krem, to je prava kombinacija!
12:44 3 d 12.09.2025
Jelena PetrovićSočan, gust i prepun ukusa, savršen je za doručak, užinu ili bilo koji obrok.
07:37 3 d 12.09.2025
Jelena PetrovićTRI SLATKE IDEJE ZA SEPTEMBAR Džemovi koje vredi probati!
13:10 4 d 11.09.2025
Teodora VojinovićMED ILI JAVOROV SIRUP Koji zaslađivač je bolji izbor?
15:00 47 min 15.09.2025
Milica MaksimovićVlasnici pasa ponekad mogu primetiti da je njihov ljubimac iznenada postao povučen u sebe ili razdražljiv.
13:02 2 h 15.09.2025
Aleksandar BečićMajka Jelena je Srpkinja iz Splita, otac Bojan iz Leskovca, dok je Iva Jović rođena u Kaliforniji. Svako leto provodi u Srbiji kod rodbine
11:37 4 h 15.09.2025
Aleksandar Bečić
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar