Dobra vest je da se većina slavske hrane može bezbedno zamrznuti.
08:00 12 h 22.12.2025
Milica MaksimovićKolač koji voli i staro i mlado.
22.12.2025. 17:10
Jelena Petrović
Posni klasik koji osvaja na prvi zalogaj – hrskavi spoj kikirikija, oraha i čokolade koji će postati zvezda svake vaše slavske trpeze.
Dobra vest je da se većina slavske hrane može bezbedno zamrznuti.
08:00
12 h
22.12.2025
Pogledajte kako se pravi bundevara koja se ne zapisuje, već se prenosi s kolena na koleno!
07:31
12 h
22.12.2025
PRIPREMA: Vodu i šećer staviti da provri, pa u to dodati margarin i čokoladu i mešati dok se sve ne istopi, a zatim skloniti sa vatre. Kikiriki i orahe prethodno malo prepeći u tiganju da puste miris, pa ih samleti tako da ostanu i krupniji parčići.
Iako važi za zahtevniji kolač, uz ovaj recept biće sve lagano.
14:30 5 h 22.12.2025
Milica Maksimović
Dobra vest je da se većina slavske hrane može bezbedno zamrznuti.
08:00 12 h 22.12.2025
Milica Maksimović
Pogledajte kako se pravi bundevara koja se ne zapisuje, već se prenosi s kolena na koleno!
07:31 12 h 22.12.2025
Jelena Petrović
Iako važi za zahtevniji kolač, uz ovaj recept biće sve lagano.
14:30 5 h 22.12.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar