PRAVO SLAVSKO ŽITO Tradicionalan recept sa blagom aromom vanile
08:39 14 h 18.12.2025
Milica Maksimović18.12.2025. 10:01
Instagram Printscreen/brooklynpeltzbeckham
Bruklin Bekam ponovo se našao u centru pažnje javnosti, ovog puta zbog svojih kulinarskih veština. Njegov novi praznični video, u kojem prikazuje pripremu piletine, izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, a deo pratilaca nije krio razočaranje viđenim.
Dvadesetšestogodišnji sin Dejvida i Viktorije Bekam objavio je snimak u kojem najpre pokazuje gotov tanjir – nekoliko kriški piletine uz povrće i pire krompir – a zatim i ceo proces pripreme jela. U opisu videa kratko je naveo da je reč o piletini mariniranoj u pivu, uz pire i prilog.
Iako je video zamišljen kao praznična inspiracija, mnogi pratioci nisu bili oduševljeni. Komentari su se brzo nizali, a najčešće primedbe odnosile su se na manjak začina, izostanak sosa i sumnju da piletina nije dovoljno pečena.
PRAVO SLAVSKO ŽITO Tradicionalan recept sa blagom aromom vanile
08:39 14 h 18.12.2025
Milica Maksimović
OVAKVA POSNA GIBANICA SE PAMTI Jednostavna, a bogata kao slavska!
Idealna je i za brz ručak, i za večeru, ali i za slavsku ili prazničnu trpezu.
07:47 15 h 18.12.2025
Milica Maksimović„Kakva rerna ispeče celo pile za 45 minuta?“, zapitao se jedan korisnik. „Sve izgleda nekako bezlično“, napisao je drugi. „Gde su začini?“ i „Nema sosa?“ bili su komentari koji su se najčešće ponavljali.
Uprkos kritikama, Bruklin je imao i svoje branioce. Deo publike pohvalio je njegov trud i jednostavan pristup kuvanju. „Volim tvoje recepte jer su realni i laki za pripremu. Samo nastavi“, napisala je jedna pratilja. „Izgleda ukusno, srećni praznici“, poručio je drugi korisnik.
Bruklin Bekam je ozbiljnije počeo da se bavi kuvanjem tokom pandemije, kada je svoje recepte počeo redovno da deli na društvenim mrežama. Kako je ranije ispričao, ljubav prema kuhinji probudila mu je baka Pegi, koja ga je još kao dečaka naučila da priprema jednostavne obroke, uključujući i sendviče za tradicionalni engleski doručak.
I dok jedni osporavaju njegove kulinarske veštine, drugi ističu da Bruklin barem pokazuje spremnost da uči – što je, prema mišljenju mnogih, važnije od savršenog tanjira.
BONUS VIDEO:
RUKE OD ZLATA Kako napraviti posni slavski kolač - da bi uspeo, važna je jedna stvar
Dobar posni slavski kolač može da bude mekan, mirisan i lep na pogled – baš onakav kakav dolikuje slavi.
15:00 8 h 18.12.2025
Milica Maksimović
PRAVO SLAVSKO ŽITO Tradicionalan recept sa blagom aromom vanile
08:39 14 h 18.12.2025
Milica Maksimović
OVAKVA POSNA GIBANICA SE PAMTI Jednostavna, a bogata kao slavska!
Idealna je i za brz ručak, i za večeru, ali i za slavsku ili prazničnu trpezu.
07:47 15 h 18.12.2025
Milica Maksimović
DOMAĆA BAKLAVA KOJA SE TOPI U USTIMA Recept koji uvek uspeva i traži se parče više!
Dobra vest je da baklava ne traži savršenstvo – traži strpljenje i prave mere.
19:00 1 d 17.12.2025
Milica Maksimović
KAKO DA RIBLJA ČORBA NE UKISNE Domaćinski saveti koji uvek pomažu
Dobra vest je da uz nekoliko jednostavnih pravila, riblja čorba može da ostane ukusna i sveža i sutradan, pa čak i duže.
14:30 1 d 17.12.2025
Milica Maksimović
DA VAM JE NA ZDRAVLJE I MIR! Navečerje – kako se u narodu dočekuje slava, uoči Nikoljdana
Uoči Nikoljdana, navečerje ima posebno mesto. Kažu stari: „Kako dočekaš slavu, takva će ti biti i godina.“
17:00 5 h 18.12.2025
Milica Maksimović
RUKE OD ZLATA Kako napraviti posni slavski kolač - da bi uspeo, važna je jedna stvar
Dobar posni slavski kolač može da bude mekan, mirisan i lep na pogled – baš onakav kakav dolikuje slavi.
15:00 7 h 18.12.2025
Milica Maksimović
ZABORAVITE DETOKS I GLADOVANJE POSLE PREJEDANJA Evo kako se zaista oporavlja organizam
Ovaj savet nije zasnovan na trendovima, već na decenijama istraživanja iz oblasti bihejvioralne ishrane.
14:00 8 h 18.12.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar