KROMPIR SA MLEVENIM MESOM Recept da prste poližeš i sve pojedeš!
07:41 46 d 03.11.2025
Jelena Petrović03.11.2025. 13:49
Freepik.com
Želite da pripremite slaninu koja je hrskava, ravnomerno ispečena, bez prskanja ulja i bez nereda po kuhinji? Uz jedan jednostavan, ali efikasan trik, ovo jelo može postati omiljeni dodatak doručku, sendviču ili večernjem gulašu.
Klasično prženje slanine na tiganju često vodi do problema: ivice se brzo prepeku dok sredina ostaje mekana, masnoća prska po šporetu, a posle je čišćenje muka. Stručni kuvari tvrde da pečenje u rerni omogućava da se masnoća ravnomerno otopi i isuši, dok se meso lepo zapeče — bez dodatnog ulja i bez haosa u kuhinji.
KROMPIR SA MLEVENIM MESOM Recept da prste poližeš i sve pojedeš!
07:41 46 d 03.11.2025
Jelena Petrović
NE TRAŽITE DALJE: DŽEM OD MUŠMULA je najpotcenjenija zimnica – evo zašto ga svi ponovo prave!
Danas se ovo zaboravljeno jesensko voće vraća na velika vrata jer je zdravo, otporno i idealno za domaći džem
16:00 49 d 31.10.2025
Milica MaksimovićSa ovim pristupom dobijate slaninu koja je hrskava, ukusna i spremna za uživanje — bez neprijatnosti, bez prskanja, i sa puno zadovoljstva.
BONUS VIDEO:
RUKE OD ZLATA Kako napraviti posni slavski kolač - da bi uspeo, važna je jedna stvar
Dobar posni slavski kolač može da bude mekan, mirisan i lep na pogled – baš onakav kakav dolikuje slavi.
15:00 1 d 18.12.2025
Milica Maksimović
PRAVO SLAVSKO ŽITO Tradicionalan recept sa blagom aromom vanile
08:39 1 d 18.12.2025
Milica Maksimović
OVAKVA POSNA GIBANICA SE PAMTI Jednostavna, a bogata kao slavska!
Idealna je i za brz ručak, i za večeru, ali i za slavsku ili prazničnu trpezu.
07:47 1 d 18.12.2025
Milica Maksimović
Pogrešno uparivanje može pokvariti ukus hrane, ali i ostaviti neprijatne posledice sutradan.
14:00 10 h 19.12.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar