NE TRAŽITE DALJE: DŽEM OD MUŠMULA je najpotcenjenija zimnica – evo zašto ga svi ponovo prave!
Danas se ovo zaboravljeno jesensko voće vraća na velika vrata jer je zdravo, otporno i idealno za domaći džem
16:00 49 d 31.10.2025
Milica Maksimović03.11.2025. 07:41
Jelena Petrović
Danas vas čeka nešto zaista posebno! Napravićemo savršen, sočan i preukusan ručak koji će nestati sa stola u tren oka! Mnogi ga prave, ali ne znaju ovu bakinu tajnu sa dimljenom kobasicom i posebnim prelivom od jogurta i jajeta. Pogledajte kako da od običnog krompira i malo mesa napravite jelo koje se topi u ustima. Priprema je brza, a ukus je čista fantazija! Pogledajte ceo video i uverite se sami!
NE TRAŽITE DALJE: DŽEM OD MUŠMULA je najpotcenjenija zimnica – evo zašto ga svi ponovo prave!
Danas se ovo zaboravljeno jesensko voće vraća na velika vrata jer je zdravo, otporno i idealno za domaći džem
16:00
49 d
31.10.2025
Sastav:
200 do 250 g mlevenog mesa, 50 g dimljene kobasice, jedna manja glavica crnog luka, jedan manji paradajz, oko 500 g krompira, 200 ml jogurta, jedno jaje, ulje, mleveni biber, malo slatke paprike po želji, 3-4 čena belog luka.
mlevenim biberom i slatkom paprikom.
RUKE OD ZLATA Kako napraviti posni slavski kolač - da bi uspeo, važna je jedna stvar
Dobar posni slavski kolač može da bude mekan, mirisan i lep na pogled – baš onakav kakav dolikuje slavi.
15:00 1 d 18.12.2025
Milica Maksimović
PRAVO SLAVSKO ŽITO Tradicionalan recept sa blagom aromom vanile
08:39 1 d 18.12.2025
Milica Maksimović
OVAKVA POSNA GIBANICA SE PAMTI Jednostavna, a bogata kao slavska!
Idealna je i za brz ručak, i za večeru, ali i za slavsku ili prazničnu trpezu.
07:47 1 d 18.12.2025
Milica Maksimović
Pogrešno uparivanje može pokvariti ukus hrane, ali i ostaviti neprijatne posledice sutradan.
14:00 12 h 19.12.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar