NE TRAŽITE DALJE: DŽEM OD MUŠMULA je najpotcenjenija zimnica – evo zašto ga svi ponovo prave!
Danas se ovo zaboravljeno jesensko voće vraća na velika vrata jer je zdravo, otporno i idealno za domaći džem
16:00 2 d 31.10.2025
Milica Maksimović03.11.2025. 07:41
Jelena Petrović
Danas vas čeka nešto zaista posebno! Napravićemo savršen, sočan i preukusan ručak koji će nestati sa stola u tren oka! Mnogi ga prave, ali ne znaju ovu bakinu tajnu sa dimljenom kobasicom i posebnim prelivom od jogurta i jajeta. Pogledajte kako da od običnog krompira i malo mesa napravite jelo koje se topi u ustima. Priprema je brza, a ukus je čista fantazija! Pogledajte ceo video i uverite se sami!
NE TRAŽITE DALJE: DŽEM OD MUŠMULA je najpotcenjenija zimnica – evo zašto ga svi ponovo prave!
Danas se ovo zaboravljeno jesensko voće vraća na velika vrata jer je zdravo, otporno i idealno za domaći džem
16:00
2 d
31.10.2025
Sastav:
200 do 250 g mlevenog mesa, 50 g dimljene kobasice, jedna manja glavica crnog luka, jedan manji paradajz, oko 500 g krompira, 200 ml jogurta, jedno jaje, ulje, mleveni biber, malo slatke paprike po želji, 3-4 čena belog luka.
mlevenim biberom i slatkom paprikom.
SAVRŠENO HRSKAVA SLANINA U RERNI Bez haosa i dodatne masnoće!
13:49 1 h 03.11.2025
Teodora Vojinović
BORANIJA NA STARI SRPSKI NAČIN Kako da napravite jednostavno, ukusno i domaće jelo koje svima prija
Domaća boranija je jelo koje vraća uspomene, greje dušu i dokazuje da za pravi užitak ne treba mnogo
13:15 2 d 01.11.2025
Teodora Vojinović
TUNJEVINA I PESTO NA TANJIRU, BRZA PASTA KOJA OSVAJA UKUSOM!
08:00 2 d 01.11.2025
Teodora Vojinović
DA LI STE OKTOBARSKA ILI NOVEMBARSKA ŠKORPIJA? Evo kako mesec rođenja menja i osobine znaka
Svaki horoskopski znak deli se na tri dekana — a svakim vlada posebna planeta
15:00 7 min 03.11.2025
Milica Maksimović
Neki ljudi imaju manji libido i ređe imaju seksualne odnose...
14:11 56 min 03.11.2025
K1info
SAVRŠENO HRSKAVA SLANINA U RERNI Bez haosa i dodatne masnoće!
13:49 1 h 03.11.2025
Teodora Vojinović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar