
RUČAK ZA POČETNIKE Jednostavan meni koji svako može da spremi!
12:30 7 h 19.09.2025
Milica Maksimović19.09.2025. 16:31
Jelena Petrović
Ako mislite da ništa ne može da nadmaši miris domaćeg pečenja, varate se – jer ovaj recept to dokazuje. Pileći odresci sa belim lukom, kačkavaljem i dimljenom slaninom pravo su iznenađenje za sto.
Sočni, puni ukusa i zamotani u hrskavu slaninu, ove rolnice su jelo koje se sprema lako, a donose pravi gurmanski užitak. Idealni su za vikend ručak ili kada želite da iznenadite goste jelom koje izgleda i miriše kao da ste proveli sate u kuhinji – a zapravo je sve jednostavno i brzo.
Potrebno je:
Par belog pilećeg mesa
100 gr kačkavalja
4 čena belog luka
Veza peršuna
150 hr rendane šunkarice
Ml biber
Suvi začin
Malo ulja
150 gr dimljene slanine
RUČAK ZA POČETNIKE Jednostavan meni koji svako može da spremi!
12:30 7 h 19.09.2025
Milica MaksimovićUviti u rolnicu. Listove slanine poređati jednu do druge na foliji staviti na dno rolat pa polako uviti u slaninu i staviti u podmazan pleh.
Peći na 220 stepeni pokriveno 50 minuta. red kraj otkriti da zarumeni. Bolje od pečenja ukus vrhunski!
RUČAK ZA POČETNIKE Jednostavan meni koji svako može da spremi!
12:30 7 h 19.09.2025
Milica MaksimovićMORA DA SE PROBA Karamel jabuke sa orasima u sjajnom kolaču
13:09 1 d 18.09.2025
Jelena Petrović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar