RUČAK ZA POČETNIKE Jednostavan meni koji svako može da spremi!
12:30 97 d 19.09.2025
Milica Maksimović19.09.2025. 16:31
Jelena Petrović
Ako mislite da ništa ne može da nadmaši miris domaćeg pečenja, varate se – jer ovaj recept to dokazuje. Pileći odresci sa belim lukom, kačkavaljem i dimljenom slaninom pravo su iznenađenje za sto.
Sočni, puni ukusa i zamotani u hrskavu slaninu, ove rolnice su jelo koje se sprema lako, a donose pravi gurmanski užitak. Idealni su za vikend ručak ili kada želite da iznenadite goste jelom koje izgleda i miriše kao da ste proveli sate u kuhinji – a zapravo je sve jednostavno i brzo.
Potrebno je:
Par belog pilećeg mesa
100 gr kačkavalja
4 čena belog luka
Veza peršuna
150 hr rendane šunkarice
Ml biber
Suvi začin
Malo ulja
150 gr dimljene slanine
RUČAK ZA POČETNIKE Jednostavan meni koji svako može da spremi!
12:30 97 d 19.09.2025
Milica Maksimović
Uviti u rolnicu. Listove slanine poređati jednu do druge na foliji staviti na dno rolat pa polako uviti u slaninu i staviti u podmazan pleh.
Peći na 220 stepeni pokriveno 50 minuta. red kraj otkriti da zarumeni. Bolje od pečenja ukus vrhunski!
EVO ISTINE O FRANCUSKOJ SALATI Koliko je zaista kalorična i kako da je jedete bez griže savesti
Upravo on daje francuskoj salati onu prepoznatljivu kremastu teksturu, ali i najveći deo kalorija.
11:10 1 h 25.12.2025
Milica Maksimović
VREME JE ZA MEDENJAKE! Ideje za najlepše šare i recept za jednostavan fil koji uvek uspeva!
Nema pravila, nema greške – svaki medenjak je mali praznični crtež.
10:15 2 h 25.12.2025
Milica Maksimović
SAMO UBACITE U BLENDER! Bez rerne i mučenja: Desert koji me je spasio kad su stigli gosti!
Brzo, lako i neverovatno ukusno!
09:45 3 h 25.12.2025
Jelena Petrović
POSNI PODVARAK SA OSLIĆEM Tradicionalno jelo u posebnoj ribljoj verziji
Ova kombinacija kiselog kupusa i ribe savršena je za zimske dane, slave i posne praznike.
07:43 1 d 24.12.2025
Milica Maksimović
NOVOGODIŠNJI MAFINI KOJI OSVAJAJU NA PRVI POGLED Praznični zalogaji koji nestaju za tren (DIY+VIDEO)
Ovako pripremljeni, oni su savršeni za prazničnu trpezu, dečje proslave ili kao slatki poklon za drage ljude.
12:10 2 d 23.12.2025
Milica Maksimović
Slavlje je trajalo čak pet dana, a okupilo je samo najuži krug porodice i prijatelja.
12:10 34 min 25.12.2025
Milica Maksimović
EVO ISTINE O FRANCUSKOJ SALATI Koliko je zaista kalorična i kako da je jedete bez griže savesti
Upravo on daje francuskoj salati onu prepoznatljivu kremastu teksturu, ali i najveći deo kalorija.
11:10 1 h 25.12.2025
Milica Maksimović
POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NAJVIŠA JELKA NA SVETU Prepelo božićno drvce oborilo Ginisov rekord! (VIDEO)
Njenu posebnost prepoznao je i tim Ginisove knjige rekorda, koji je potvrdio da je drvo ispunilo sve uslove za ulazak u istoriju.
10:40 2 h 25.12.2025
Milica Maksimović
VREME JE ZA MEDENJAKE! Ideje za najlepše šare i recept za jednostavan fil koji uvek uspeva!
Nema pravila, nema greške – svaki medenjak je mali praznični crtež.
10:15 2 h 25.12.2025
Milica Maksimović
SAMO UBACITE U BLENDER! Bez rerne i mučenja: Desert koji me je spasio kad su stigli gosti!
Brzo, lako i neverovatno ukusno!
09:45 2 h 25.12.2025
Jelena Petrović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar