 
        KISELE PAPRIKE ZA ZIMNICU Najbolji recepti naših baka, izbor samo za vas!
19:10 58 d 03.09.2025
K1infoJelo koje je savršeno za svaki dan, a priprema ne iziskuje mnogo truda.
05.09.2025. 11:35
 
            Freepik.com
Ako volite punjene paprike, ali tražite nešto laganije od klasične verzije s mlevenim mesom, onda su paprike sa belim mesom pravi izbor! Ovo jelo je savršeno za svaki dan, a priprema ne iziskuje mnogo truda. Evo recepta koji će vam postati omiljeni.
Sastojci:
10 paprika babura
                
                
                                    
                                            
                                            
 
                
                
                
                                                Shutterstock
Priprema:
Priprema fila:
                
                
                                    
                                            
                                            
Dodavanje pirinča:
                
                
                                    
                                    
                                                Dodajte opran pirinač u smesu, pa sve zajedno pržite još nekoliko minuta. Posolite, pobiberite i po želji dodajte alevu papriku.
                
                
                
                                
                                                
                
                
                
                                                
                
                
                
                                                
Punjenje paprika:
                
                
                                    
                                    
                                                Operite paprike, očistite ih od semena i peteljki. Napunite ih pripremljenim filom, ali ostavite malo prostora jer će pirinač tokom kuvanja nabubriti.
                
                
                
                                
                                                
                
                
                
                                                
                
                
                
                                                                        
 
        KISELE PAPRIKE ZA ZIMNICU Najbolji recepti naših baka, izbor samo za vas!
19:10 58 d 03.09.2025
K1info 
        DA NE POVERUJETE KOLIKO SU DOBRE Pljeskavice od tikvica koje se tope u ustima!
15:01 58 d 03.09.2025
K1infoKuvanje:
                
                
                                    
                                            
                                            
Dodavanje pavlake:
                
                
                                    
                                    
                                                Pred kraj kuvanja dodajte dve kašike pavlake za dodatnu kremastost i mešajte lagano.
                
                
                
                                
                                                
                
                
                
                                                
                
                
                
                                                
Služenje:
                
                
                                    
                                    
                                                Gotove paprike pospite sitno seckanim peršunom i poslužite uz hleb ili krompir pire.
                
                
                
                                
                                                
                
                
                
                                                
                
                
                
                                                
Ovo lagano, a zasitno jelo odlično je i toplo i hladno, a paprike s belim mesom pružiće vam nov, osvežavajući ukus tradicionalnog recepta. Uživajte!
BONUS VIDEO:
 
        NE TRAŽITE DALJE: DŽEM OD MUŠMULA je najpotcenjenija zimnica – evo zašto ga svi ponovo prave!
Danas se ovo zaboravljeno jesensko voće vraća na velika vrata jer je zdravo, otporno i idealno za domaći džem
16:00 6 h 31.10.2025
Milica Maksimović 
         
        NAJLEPŠE SLAVSKO ŽITO Mali trik domaćica koji pravi razliku u ukusu!
09:10 13 h 31.10.2025
Teodora Vojinović 
        STARI RECEPT ZA KISELU PEGLANU PAPRIKU Nema konzervansa, a ostaje sočna do leta
Ovaj stari recept garantuje da će paprika ostati sočna, čvrsta i ukusna do proleća
07:59 14 h 31.10.2025
Milica Maksimović 
         
         
         
         
         
        KADA SE DUŠA UMORI, NI KIČMA VIŠE NE NOSI ČOVEKA Kako izgleda kad najjači popuste
Gde se odlože ta neisplakana jutra i neizgovorene psovke koje zadržiš u grlu da ne bi zvučao slab?
17:00 5 h 31.10.2025
Milica Maksimović 
        KAKO RAZGOVARATI SA DECOM O EMOCIJAMA I PRVIM ZALJUBLJIVANJIMA: Saveti psihoterapeutkinje
Ne postoji jedan razgovor. Sve počinje još u ranom detinjstvu, možda već oko četvrte godine.
16:24 6 h 31.10.2025
K1info 
        NE TRAŽITE DALJE: DŽEM OD MUŠMULA je najpotcenjenija zimnica – evo zašto ga svi ponovo prave!
Danas se ovo zaboravljeno jesensko voće vraća na velika vrata jer je zdravo, otporno i idealno za domaći džem
16:00 6 h 31.10.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar