
NAJBOLJA ČOKOLADA ZA KUVANJE Poslastičarka otkrila fenomenalan trik
13:19 1 d 22.09.2025
Milica Maksimović23.09.2025. 07:00
Shutterstock
Ako ste ikada pokušali da ispržite jaje, a ono se zalepilo za tiganj i pokvarilo vam doručak, imamo rešenje za vas. Nije potrebno koristiti skupe sastojke ili komplikovane tehnike – sve što vam treba verovatno već imate u kuhinji, a to je pšenično brašno. Ovaj jednostavan dodatak ne samo da sprečava lepljenje, već daje jajetu zlatnu, hrskavu koricu koju mnogi obožavaju.
Rezultat je jaje koje se lako odvaja od površine tiganja, sa zlatnom bojom i savršeno hrskavom teksturom. Ovaj mali trik čini pripremu prženih jaja jednostavnom i prijatnom, tako da pšenično brašno može napraviti veliku razliku.
NAJBOLJA ČOKOLADA ZA KUVANJE Poslastičarka otkrila fenomenalan trik
13:19 1 d 22.09.2025
Milica MaksimovićKonačno dobijate i čist tiganj i ukusan doručak. Pokušajte ovaj trik sledeći put kada budete pripremali jaja i uživajte u savršenom obroku bez lepljenja.
BONUS VIDEO:
ŠARENA SALATA Ponos svake domaćinske trpeze, a evo kako da je spremite
13:00 17 h 23.09.2025
Milica MaksimovićNAJBOLJE KNEDLE SA ŠLIVAMA Recept koji oduševljava svaki put
10:17 19 h 23.09.2025
Teodora VojinovićNAJBOLJA ČOKOLADA ZA KUVANJE Poslastičarka otkrila fenomenalan trik
13:19 1 d 22.09.2025
Milica MaksimovićOHLAĐENE KESICE ČAJA Prirodni trik za otečene kapke
18:00 12 h 23.09.2025
Teodora Vojinović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar