NEMA VIŠE DA RIBA SMRDI U KUĆI Trikovi domaćica za bezmirisno pečenje!
Srećom, postoji nekoliko jednostavnih trikova da riba bude ukusna.
18:00 15 h 18.11.2025
Milica Maksimović19.11.2025. 07:20
Jelena Petrović
Ovo je pravi dokaz da se najbolje stvari rađaju iz jednostavnosti i mašte! Zaboravite na klasične kore, jer ovde krećemo u jedno novo, testo. Rezanac gibanica je toliko izdašna, kremasta i neobična da ćete odustati od svih drugih pita! Unutra se kriju stari ukusi, ali u jednom sasvim novom obliku koji je savršen za brzi ručak ili večeru. Pogledajte kako se pravi ova majstorska kombinacija, sigurna sam da ćete je odmah uvrstiti u svoj nedeljni meni!
POTREBNO JE:
Potrebno je jedno pakovanje gotovih kora (oko 500 g): 300 g. sečenih komada (rezanaca) od kora 6 do 7 celih kora za slaganje i pokrivanje 200 g. sira 200 ml. jogurta 3 jaja 50 ml. ulja 1 prašak za pecivo Malo kačkavalja
PRIPREMA: Prvo sve kore iseći na široke rezance, a jedna cela kora se ostavlja za podlogu. U posebnoj posudi umutiti fil od jogurta, jaja, ulja i praška za pecivo, pa dodati izmrvljeni sir. Podmazati pleh i na njega staviti jednu celu, praznu koru. Preko toga staviti prvu polovinu isečenih rezanaca. Preliti te rezance sa malo pripremljenog fila.
NEMA VIŠE DA RIBA SMRDI U KUĆI Trikovi domaćica za bezmirisno pečenje!
Srećom, postoji nekoliko jednostavnih trikova da riba bude ukusna.
18:00 15 h 18.11.2025
Milica Maksimović
Sada se stavljaju dve cele kore, i svaka od njih se prelije tankim slojem fila. Nakon te dve prelivene kore, stavlja se drugi deo isečenih rezanaca. Rezance obilno preliti preostalim filom. Sve se završi sa dve do tri prazne kore koje se preliju sa ostatkom fila i onda se gibanica peče na uobičajen način dok ne porumeni.
BONUS VIDEO:
NEMA VIŠE DA RIBA SMRDI U KUĆI Trikovi domaćica za bezmirisno pečenje!
Srećom, postoji nekoliko jednostavnih trikova da riba bude ukusna.
18:00 15 h 18.11.2025
Milica Maksimović
SVI MISLE DA JE IZ PEKARE Slavski kolač koji se ne mrvi i ostaje svež čak 7 dana
Da svi misle da ste ga kupili u najboljoj pekari u gradu.
15:10 17 h 18.11.2025
Milica Maksimović
KUGLOF SA KARAMELOM I ORASIMA Mirisan najbolji kolač koji ćete ikada probati!
Bilo da ga poslužite uz jutarnju kafu ili kao raskošni desert, ovaj kolač će vas oduševiti!
07:26 1 d 18.11.2025
Jelena Petrović
ZBOG OVIH JUTARNJIH NAVIKA IZGLEDATE STARIJE Evo kako da ih izbegnete
Starenje jeste prirodan proces i niko ga ne može zaustaviti, ali mnoge vidljive znakove možemo ublažiti.
08:27 39 min 19.11.2025
Milica Maksimović
HEJLI BIBER PREDSTAVILA NOVI ZIMSKI MANIKIR Spoj „glaziranog“ efekta i mačijeg oka postao hit!
Sve je počelo kada je njen suprug, Džastin Biber, objavio njihovu zajedničku fotografiju sa bejzbol utakmice.
08:00 1 h 19.11.2025
Milica Maksimović
U nastavku pročitajte šta godina Crvenog vatrenog konja donosi za svaki kineski znak.
07:36 1 h 19.11.2025
Milica Maksimović
Sveti Pavle je na presto Carigradske patrijaršije došao nakon smrti patrijarha Aleksandra.
05:00 4 h 19.11.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar