DINSTANA BORANIJA Najbolji posni ručak na kašiku (VIDEO)

Jelena Petrović

13.11.2025. 09:06

DINSTANA BORANIJA Najbolji posni ručak na kašiku (VIDEO)

Jelena Petrović

Jelena Petrović

Sastojci:

Jedna veća glavica crnoga luka

Jedna sveža paprika 

Jedna do dve šargarepe 

500 g smrznute boranije

Priprema: Jednu veću glavicu crnoga luka, jednu svežu papriku i jednu do dve šargarepe iseckati i pržiti na ulju da se fino izdinsta i omekne. dodati 500 g smrznute boranije, zatim veći krompir nasečen na sitne kockice. Preliti vodom da ogrezne i pustiti da vri. Kada boranija potpuno uvri, staviti vodenu zapršku. a to je: U činiju staviti jednu do dve kašičice suvoga začina, jednu kašičicu slatke paprike i pola kašičice brašna. Sve to izmešati sa vodom i sipati u boraniju,dobro izmešati i pustiti da još pet minuta prokrčka. probati i ako treba, dodati još soli.

Pogledajte kao se sprema dinstana boranija pogledajte VIDEO OVDE:

Imate komentar?

Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.

Ostavi komentar

Ostavite komentar

Komentari

Pročitaj komentare (0)