DOMAĆI REZANCI ZA SUPU – BAŠ KAO NEKADA (RECEPT)
Ako želite da rezanci budu zlatniji i mirisniji, koristite domaća jaja sa sela, potrudite se da ih kupite
10:26 4 h 10.11.2025
Milica MaksimovićDragi naši, nije svejedno koliko dugo kuvate sastojke...
10.11.2025. 13:00
Shutterstock
U današnjem ubrzanom svetu, mnogi zaboravljaju na čari prave domaće supe. Ali, dragi naši, nije svejedno koliko dugo kuvate sastojke — jer upravo vreme kuvanja odlučuje da li će supa biti bistra, bogata i puna ukusa ili mutna.
Pileća supa treba da provede najmanje 90 minuta na tihoj vatri. Ako je u pitanju domaća kokoška, idealno je oko 2 sata. Goveđa supa zahteva više strpljenja — 3 do 3,5 sata sporo krčkanja, da se izvuče sva snaga iz mesa i kostiju. Povrtna supa, bez mesa, gotova je za oko 45 minuta, ali neće imati isti intenzitet ukusa kao mesna.
DOMAĆI REZANCI ZA SUPU – BAŠ KAO NEKADA (RECEPT)
Ako želite da rezanci budu zlatniji i mirisniji, koristite domaća jaja sa sela, potrudite se da ih kupite
10:26 4 h 10.11.2025
Milica Maksimović
DOMAĆI BANINI KOLAČI Miris detinjstva koji se topi u ustima (RECEPT SA MAŠĆU)
Kolači su se mesili na drvenim daskama, rukama, ne mikserima. Svaka kora, svaka kašičica šećera imala je priču...
09:51 4 h 10.11.2025
Milica MaksimovićDomaća supa nije samo jelo — to je tradicija, toplina i pažnja. Kada joj date pravo vreme kuvanja, dobija se supa koja greje iznutra, osvežava organizam i vraća sećanja iz detinjstva.
Zaključak je jednostavan: strpljenje u kuhinji se isplati. Sledeći put kada budete pripremali supu, setite se ovih pravila i uživajte u ukusu koji nagrađuje trud.
BONUS VIDEO:
TAJNA STARINSKE LUFT PITE Lagana kao oblak, miriše na jesen i porodični ručak! (RECEPT)
Na svakom tanjiru izgleda kao prava mala praznična čarolija svakog doma...
12:42 1 h 10.11.2025
Milica Maksimović
DOMAĆI REZANCI ZA SUPU – BAŠ KAO NEKADA (RECEPT)
Ako želite da rezanci budu zlatniji i mirisniji, koristite domaća jaja sa sela, potrudite se da ih kupite
10:26 4 h 10.11.2025
Milica Maksimović
DOMAĆI BANINI KOLAČI Miris detinjstva koji se topi u ustima (RECEPT SA MAŠĆU)
Kolači su se mesili na drvenim daskama, rukama, ne mikserima. Svaka kora, svaka kašičica šećera imala je priču...
09:51 4 h 10.11.2025
Milica Maksimović
KAKO PRAVILNO KUVATI TESTENINU Greške koje svi pravimo!
Evo 5 najčešćih grešaka i kako ih korigovati u vašoj kuhinji.
12:30 1 d 09.11.2025
Teodora Vojinović
STIŽE NAJMOĆNIJI NUMEROLOŠKI DATUM U GODINI Evo zašto je 11.11. poseban i kako da ga iskoristite!
Ne mora sve biti veliko — često je dovoljno jedan iskren korak da se život pomeri ka boljem.
14:10 28 min 10.11.2025
Teodora Vojinović
TAJNA STARINSKE LUFT PITE Lagana kao oblak, miriše na jesen i porodični ručak! (RECEPT)
Na svakom tanjiru izgleda kao prava mala praznična čarolija svakog doma...
12:42 1 h 10.11.2025
Milica Maksimović
NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA MALOG STANA Da sve zablista kao iz bajke!
Bilo da živite u garsonjeri ili manjem stanu, uz prave detalje svaka soba može zasijati
12:00 2 h 10.11.2025
Milica Maksimović
NEGA KOSE U HLADNIM MESECIMA Kako da vaša kosa ostane zdrava i lepa!
Prečesto pranje i vruća voda dodatno iscrpljuju kosu.
11:32 3 h 10.11.2025
Teodora Vojinović
DOMAĆI REZANCI ZA SUPU – BAŠ KAO NEKADA (RECEPT)
Ako želite da rezanci budu zlatniji i mirisniji, koristite domaća jaja sa sela, potrudite se da ih kupite
10:26 4 h 10.11.2025
Milica Maksimović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar