
Osim što je poznat kao antiseptik za rane, hidrogen peroksid ima još brojne primene
07:36 15 d 09.09.2025
Bella24.09.2025. 14:06
Jelena Petrović
Ovaj recept je dokaz da palačinke mogu da budu savršeno glavno jelo! Sočne, punjene sirom i šunkom, pa prelivene kremastom pavlakom i zapečene do savršenstva. Jelo je toliko kremasto i dobro da se prosto
topi u ustima. Pripremite se za savršen obrok koji će oduševiti celu porodicu!
Potrebno je:
palačine
150 gr sira
1 kašika kisele pavlake
2 kašike jogurta
1 jaje
100 gr seckane na kocke šunkarice
200 ml pavlake za kuvanje
Priprema:
Ispeći palačinke na uobičajan način. U šiniju razbiti jaje dodati sir i kašiku kavlake. Ubaciti jogurt i sve izjednačiti. Dodati seckanu šunku izmešati. Raširiti palačinke pa staviti u svaku po kašiku nadeva Preklopiti sa strane pa još dva puta po dužini.
Ređati u pleh podmazan uljem. U istu činiju gde je bio nadev sipati 200 ml pavlake za kuvanje i izjednačiti. Preliti palačinke. Peći u rerni na 220 stepe 30-40 minuta. Pred kraj dodati malo rendanog
kačkavalja samo da se istopi i isključiti rernu. Fantastične, tako kremaste i tako ukusne.
BUĐ U TEGLI? TO MORA DA SE REŠI Opasnost koju mnogi ignorišu
15:00 1 h 24.09.2025
Teodora VojinovićKOSA KAO IZ SALONA KOD KUĆE Novi uređaj sve radi bez štete!
12:40 3 h 24.09.2025
Teodora Vojinović
Imate komentar?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavi komentar